Kom ihåg att söka semester i Primula / Vacation – apply now

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Det är hög tid att fundera på sommarsemester. Kom ihåg att om du ska vara ledig från arbetet så ska du söka ledighet i Primula, undantaget den sommarsemester som HR lägger ut för lärare och doktorander. This information is available in English.

Nu är det hög tid att fundera på sommarsemester. Kom ihåg att om du ska vara ledig från arbetet så ska du söka semester eller annan ledighet i Primula, undantaget den sommarsemester som HR lägger ut för lärare och doktorander enligt de lokala arbetstidsavtalen. 

Observera! Att forskningsassistenter, forskningsledare och dylikt är teknisk och administrativ personal och söker själv om semester via Primula, senast den 31 maj.

Ansök om semester i Primula

Semester för lärare och doktorander

Sommarsemester läggs ut enligt de lokala arbetstidsavtalen för lärare och doktorander under sommarmånaderna. I år innebär det att lönespecialisterna lägger ut semestern från den 26 juni och så långt årets dagar räcker. Om du som lärare eller doktorand tycker att den utlagda semestern enligt avtalet är okej så gör du ingenting förutom att kontrollera hur långt din semester sträcker sig. Om avvikande semester önskas så skickar du en ansökan via Primula-webben, dock senast den 31 maj. Kom ihåg att din årsarbetstid påverkas om du inte tar ut hela semestern för året.

Återtagande/ändring av semester

För återtagande eller ändring av beviljad semester ska pappersblanketten "Återtagande av semester" användas. Observera att din chef ska attestera innan den skickas till lönespecialisten.

Blanketten "Återtag av semester" (pdf)

Kontakt
Senast granskad:
Senast granskad: