Nya studentwebben och förändringar i sidhuvudet
1 min läsning

Den 24 juni kommer vi göra en uppdatering av sidhuvudet på den externa webbplatsen, som bland annat påverkar hur studenter enklast når Learn från www.du.se.

De stora förändringarna är att länkarna för studenter i den svarta listen längst upp på webbplatsen tas bort, samt att länken ”Logga in” försvinner från sidhuvudet. Istället ersätts de med länken ”Studentwebb” som leder till en ny sida som samlar viktiga länkar och relevant information för våra nuvarande studenter. Intill den länken kommer också länken ”Personalsidor” att finnas tills vidare.

Syftet med förändringen är att tillmötesgå den feedback vi har fått från webbundersökningar och försöka skapa ett ställe dit studenter kan gå för att hitta vägar vidare.

Lämna gärna in feedback med anledning av förändringen på support@du.se.

Till dig som är student

De studenter som har vant sig vid att nå Learn via sidhuvudet, eller via Din sida i sidhuvudet når hädanefter exakt samma länkar och information på sidan Studentwebb. Förhoppningsvis kommer denna länk vara tydligare för våra nya studenter.

Under början av höstterminen kommer det att finnas en informationstext i den svarta listen på du.se som hänvisar till länken ”Studentwebb”.

Till dig som använder Learn, eller Connect, men inte är student på webbplatsen

Du når länkarna till Learn, Samtal (Connect) eller Play (Videochat) via menyikonen i övre högra hörnet.
Menyknapp, tre horisontella linjer, så kallad "hamburgermeny"