Skärpta nationella restriktionerna – högskolan begränsar tillträde till lokalerna

Tillträde till högskolans lokaler begränsas för allmänhet fram till och med 24 januari 2021 genom att samtliga entréer låses. Studenter och personal har fortsatt tillgång till lokalerna med passerkort.

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Regeringen skärpte de nationella restriktionerna inför julledigheten (den 18 december 2020) och de gäller till och med den 24 januari 2021. Med anledning av detta så rekommenderas studenter att fortsätta studera hemifrån. Tillträde till högskolans lokaler begränsas för allmänhet fram till och med 24 januari 2021 genom att samtliga entréer låses. Studenter och personal har fortsatt tillgång till lokalerna med passerkort.

Det innebär att även Högskolebiblioteket på båda våra campus kommer att vara stängt för allmänheten men vara tillgängligt för anställda och studenter. Du når också de flesta av bibliotekets tjänster via webben. Om du ändå väljer att besöka biblioteket, tänk på att hålla avstånd och följa de uppsatta anvisningarna.

Om du vill komma i kontakt med högskolan – ring 023-77 80 00 eller skicka e-post till support@du.se. Via telefon eller e-post får du snabbt svar på din fråga precis som när du besöker våra receptioner.

Är du student och saknar du passerkort? Ta kontakt med support på telefon 023-77 80 00 eller e-post support@du.se så får du hjälp.

Behöver du hjälp med att förstå och använda våra digitala verktyg/lärmiljöer (Zoom, Learn, Videochat) kontakta vår support via e-post, telefon eller genom Zoom Supportcafé.

Receptionens och växelns öppettider hittar du här

Senast granskad:
Senast granskad: