NILS Nätverksträff 2019

Nätverket för Internationalisering av Lärarutbildning i Sverige, NILS, och Högskolan Dalarna bjuder in till 2019 års nätverksträff i Falun.

Datum: 17-18 oktober (lunch till lunch)

Tema: Breddat deltagande, internationalisering på olika sätt för alla.

Plats: Falun, Campus Lugnet
Hitta hit (Google maps)

Nätverksträffen är ett årligen återkommande arrangemang där personer från lärosäten och andra myndigheter och organisationer med intresse för internationalisering av lärarutbildning möts för diskussion och utbyten under två halvdagar.

Träffen inleds med registrering och lunch torsdagen den 17 oktober och avslutas till lunch fredagen den 18 oktober. Middag för alla deltagare ingår också i programmet. Temat för årets nätverksträff är Breddat deltagande, internationalisering på olika sätt för alla. 

Program

Program för NILS nätverksträff (pdf)

Anmälan

Anmälan är öppen till och med 26 september 2019. Anmäl dig här.

Presentationer

Ta del av presentationer från nätverksträffen.

Om NILS

Nätverket NILS samlar personer som på olika sätt verkar för internationalisering av lärarutbildningen i Sverige. Varje höst i oktober samlas deltagare någonstans i Sverige för att utbyta erfarenheter, dela information och nyheter och diskutera problem och möjligheter. Nätverket och dess styrgrupp för också fram samlade synpunkter i diskussioner med andra aktörer när det rör internationalisering av lärarutbildning.

NILS på Facebook

Kontakt

För mer information om NILS nätverksträff 2019 kontakta:

Senast granskad: