Digital högskoledag

Högskolan Dalarna välkomnar studie- och yrkesvägledare till årets högskoledag. Årets tema är Digital högskolestudent- det nya normala?

Till Högskoledagen bjuder Högskolan Dalarna in studie- och yrkesvägledare från Dalarna med omnejd för att ta del av aktuell information från Högskolan Dalarna, nätverka med kollegor i regionen och lyssna på intressanta föreläsningar från olika delar av Högskolans verksamhet.

Datum: Den 17 februari 2021

Tid: 09.00-12.00
Plats: Zoom

Anmälan senast 31 januari

Anmälan skickas ut per e-post till studie- och yrkesvägledare från Dalarna med omnejd. Har du inte fått någon länk men är intresserad av att ta del av denna dag, kontakta Kommunikationsavdelningen@du.se.

Program

09.00 Inledning och genomgång av dagen

09.10 Vart är vi påväg digitalt? Hur arbetar Högskolan Dalarna med att vara i framkant digitalt?

10.00-10.15 Paus

10.15 Din digitala arbetsmiljö

10.45 Tre valbara pass, du väljer i din anmälan

  • Pass 1: Studentstöd - hur stödjer vi studenter digitalt?
    De flesta av våra studenter tillbringar nu mer tid hemma än de kanske är vana vid. För de studenter som inte själva aktivt valt att studera nätbaserat så kan det vara en extra utmaning. I den här sessionen berättar vi hur vi stöttar våra studenter online och du har möjlighet att ställa frågor.
  • Pass 2: Studera digitalt eller på Campus?
    Vad är skillnaden? Vilka fördelar och utmaningar innebär detta? Välkommen till en session där vi kommer att visa olika möjligheter till att studera digitalt, vad betyder de olika begreppen och vilka fördelar och utmaningar kan detta vara för studenterna. Det är frågor vi kommer att ta upp under detta pass. 
  • Pass 3: Nätbaserad Lärarutbildning i Dalarna-störst i Sverige?

    Högskolan Dalarna har utökat det nätbaserade utbudet. Nu erbjuds ännu fler att utbilda sig till lärare utan att behöva flytta. Välkommen till en session där vi berättar om alla våra lärarutbildningar, utbud och nyheter, med möjlighet att ställa frågor.

11.30-11.40 Paus

11.40 Avslutning med utvärdering

Kontakt

Kommunikationsavdelningen@du.se 

 

Senast granskad: