Storybar på Magasinet- INSTÄLLT

Nu är det snart dags för vårens första Storybar på Magasinet med spännande spaning om framtidens berättande! Tre Dalarna-stjärnor som nu är storlirare i svenska filmbranschen är på plats. Storybar är ett samverkansprojekt mellan Högskolan Dalarna, Film i Dalarna och Magasinet Falun.
Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet.

Datum: , kl 17:30 - 22:00
Plats: Magasinet, Falun

Den 12 mars gästas Storybar av:

Regissören Rojda Sekersöz som är uppvuxen i Älvdalen och slog igenom med sin långfilm ”Dröm Vidare”. Hon har även regisserat Jonas Gardells ”En komikers uppväxt” och är just nu aktuell med att regissera några avsnitt av den nya svenska dramaserien ”Dejta”.

Filmfotografen Ari Willey som plåtat framgångsrika TV-serier som Bron, Torpederna och Modus. Stora företag som Huawei, McDonalds och LEGO har anlitat honom till sina reklamfilmer. Dessutom har han biofilmerna Monky och Miss Kicki på sitt CV.

Guldbaggevinnande skådespelaren Malin Levanon berättar om livet som skådespelare från Dala-Floda till de stora städerna. Du känner bland annat igen Malin Levanon från filmerna ”Britt-Marie var här” och ”Tjuvheder”.
Storybar på Magasinet 12 mars

Kokkonsten på plats i baren och ser till att du kan toppa kvällen med god mat och dryck.

Fritt inträde, alla välkomna, start 17.30 på Magasinet i Falun.

Storybar är ett återkommande event (en gång på våren, en gång på hösten) om filmberättande och är ett samverkansprojekt mellan Högskolan Dalarna, Film i Dalarna och Magasinet Falun.

Läs mer på Magasinets hemsida.

För mer information kontakta
Kontakt
Konstnärlig lektor Filmklippning