Högskolan Dalarna på SACO studentmässa

Den 24-27 november finns Högskolan Dalarna på Saco Studentmässa. Årets mässa är digital och i vår digitala monter kan du zoom-prata eller chatta med både studenter och andra från oss som kan berätta mer om våra utbildningar.
Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet

Datum: , kl 09:00 - , kl 16:00
Plats: Digitalt

SACO studentmässa arrangeras digitalt för första gången och man räknar med cirka 40 000 besökare. Alla Sveriges universitet och högskolor deltar för att du ska få möjligheten att prata med dem som har just den utbildningen du är intresserad av.

Besök vår digitala monter

Flera av våra studenter och andra från oss kommer att sitta redo för att besvara just dina frågor och funderingar.

Går du i gymnasiet får du inloggningsuppgifter av din gymnasieskola.

Går du inte i skolan men är nyfiken på mässan ändå är du välkommen att boka din digitala biljett. Läs mer om mässan och boka biljett på SACO:s webbplats.

Vår monter: https://www.sacomassan.se/portal/exhibitor/449181

Varför ska du besöka vår monter?

Vi är en nära och personlig högskola. Våra studenter lyfter ofta fram vår gemenskap, personliga atmosfär och närhet till både studiekamrater och lärare. För oss är det viktigt att våra studenter är synliga och inte försvinner i mängden, oavsett bakgrund, studievana eller livssituation.

Våra utbildningar är tillgängliga för studenter från alla delar av samhället, inte minst tack vare vår utveckling av den nätbaserade undervisningen, där vi ligger i framkant. Genom att arbeta tätt tillsammans med näringsliv och andra organisationer får våra studenter redan under utbildningen möjlighet att träffa sin framtida arbetsgivare och goda chanser till arbete efter avslutad utbildning.

Våra studenter har även en nära kontakt med vår forskning som gör skillnad i världen på riktigt. Vi forskar bland annat kring solenergi för en hållbar värld och kring mödravård som förbättrat världen för många barn i mindre utvecklade länder. Flera av våra forskare undervisar och våra studenter har möjlighet att arbeta nära en forskare i ett forskningsprojekt för att lösa en viktig samhällsutmaning.