Utbildning

HLR-utbildning på Högskolan Dalarna

På alla hjärtans dag anordnar Högskolan Dalarna en heldag med temat Rädda alla hjärtan. Under dagen hålls flertalet utbildningspass där du får lära dig att utföra HLR.
Datum: , kl 09:00 - 15:00
Plats: Campus Falun
Lokal: Sal 1, 3 och C239

Som en del av Högskolan Dalarnas arbete med att vara en hjärtsäker zon kommer det under en heldag hållas ett flertal utbildningspass inom hjärt-lungräddning. På plats under dagen är både utbildare från hjärtkliniken på Falu lasarett och ambulanssjuksköterskan Thomas Waller från ambulansen i Borlänge.

Utbildningarna som hålls i sal 1 och C239 riktar sig mot HLR på vuxna, medan det i sal 3 utbildas i barn-HLR.

Du kan boka in dig på någon av följande tider under dagen:

  • Kl 09.00–10.30
  • Kl 11.00–12.30
  • Kl 13.30–15.00

Uppehåll för lunch är mellan kl 12.30–13.30.

Du anmäler dig till något av utbildningspassen via anmälningsformuläret nedan.

Anmälan HLR-utbildning 14 februari

Utbildningspassen sker i tre olika salar på Kliniskt träningscentrum (KTC) på Campus Falun.

Det är först till kvarn som gäller vilket innebär att ett tillfälle kan bli fullt. Om ett utbildningspass som du anmäler dig till redan är fullt så meddelar vi dig via mejl.

Jag godkänner att Högskolan Dalarna får spara och behandla de personuppgifter jag anger i detta formulär för att kunna hantera mitt ärende. Jag kan ångra detta samtycke om inte annan lag eller bestämmelse förhindrar detta. Ta del av eller återkalla dina registrerade uppgifter genom att kontakta dataskyddsombudet via dataskydd@du.se. På Högskolan Dalarnas webbplats kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Senast granskad: