Higher Ambition Program

Lunchföreläsning med information om traineeprogrammet Higher Ambition Program och Anna Stiwne, alumn Högskolan Dalarna, som delar med sig av sina sina allra bästa karriärtips för att lyckas efter studierna.
Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet.

Datum: , kl 12:00 - 13:00
Plats: Campus Borlänge
Lokal: Clas Ohlson-salen

Anna Stiwne är alumn från Högskolan Dalarna och som på kort tid gjort stora karriärskliv. Hon fick nyligen rollen som VD på Åkerströms i Björbo, efter ett år som försäljningschef på samma företag. Anna har även arbetat på ABB och SSAB.

Under lunchen delar Anna Stiwne med sig av sina allra bästa karriärtips för att lyckas efter studierna och Higher Ambition Program informerar om traineeprogrammet som för första gången startar i höst.

Higher Ambition Program är ett graduate traineeprogram som innebär att en nyutexaminerade student erbjuds en anställning som traineer på ett företag eller en organisation i Dalarna eller Gävleborg och en utbildning i modernt ledarskap.

– Alla initiativ som möjliggör för nyutexaminerade att komma ut i arbetslivet fort för att ta sig an kvalificerade arbetsuppgifter är väldigt positivt, säger Sigrid Saveljeff, samverkanschef/Vicerektor samverkan vid Högskolan Dalarna.

Vi bjuder på lunchmacka!

OBS begränsat antal - först till kvarn gäller.

För mer information och kontaktuppgifter: Mellansvenska handelskammaren