Campusdagen – en mötesplats för företagare, studenter och akademi
1 min läsning

Vill du stärka ditt varumärke, knyta kontakter med studenter och påverka våra utbildningar? Då är Campusdagen rätt forum för dig.
När?
Torsdag
10:00
15:00
till
Var?
Högskolan Dalarna
Borlänge

Campusdagen är en del av Borlänge Science Festival och innebär en sammanslagning av tidigare Arbetsmarknadsdagen och  Näringslivsdialogen. Du väljer själv vilken del som passar dig bäst. Dagen bjuder också på flera spännande föreläsningar och vegetariska burgare.

Arbetsmarknadsdag: 10:00 – 13:00
Arrangeras tillsammans med Rekryteringslots och innebär en möjlighet för dig att visa upp ditt företag samt hitta framtida medarbetare genom mingel. Ett samarbete kring ett examensarbete kanske kan vara en ingång.

Näringslivsdialog: 13:00 – 15:00
För att högskolan ska ha så bra utbildningar som möjligt så är samverkan med företagen en viktig del. Här har du möjlighet att ge din input utifrån vad ditt företag behöver samtidigt som du får information kring de program och inriktningar som intresserar dig.

Anmälan

Anmäl dig senast 12 september

Under Campusdagen har allmänheten möjlighet att besöka campusområdet. Där kan du provköra världens mest energieffektiva farkost och testa en fullskalig industrirobot. Du kan också analysera ädelmetallsinnehållet i dina smycken. Välkommen!