Nätverksträff

Scandinavian User Group Blackboard

Representanter för de skandinaviska lärosäten som använder Blackboard träffas för att nätverka, utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma frågor.
Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet.

Datum: , kl 12:00 - , kl 12:00
Plats: Campus Falun

Om Scandinavian User Group

Användarträffen kommer att ge dig möjlighet att till exempel lära dig mer om att använda Blackboard Ultra, Peer Assessment, Team-based learning samtidigt som du får chansen att samarbeta med kollegor från andra lärosäten och från Blackboard. Förutom att delta på plats i Falungår det också bra att delta via nätet i Blackboard Collaborate.

För dagordning och mer information: https://community.blackboard.com/groups/scandinavian-user-group 

Anmälan

För att anmäla dig till användarträffen, för deltagande på plats eller via Collaborate, fyll i detta formulär: https://goo.gl/forms/5Xcr6KDciaRlgrX52

Hitta hit

Hitta till Campus Falun (Google Maps)

Campus Falun lokaler

Parkering

Om du parkerar på högskolan parkering måste du skriva upp bilens registreringsnummer på en lista i receptionen. Ytterligare fri parkering finns vid Ishallen närmare Lugnets arena, ca 10 min gångavstånd.

Boende

Det närmaste alternativet när det gäller boende är Scandic Lugnetsom ligger på Campus bara ett fåtal meter från högskolan.

Vi har ett antal rum reserverade på Scandic till reducerat pris. För att ta del av detta behöver du boka via mail eller telefon (falun@scandichotels.com alternativt 023-669 22 13). Uppge då koden "Högskolan Dalarna Blackbord User Group" eller "-844HOE231018".

Det finns också ett antal alternativ i centrala Falun, drygt 20 minuters promenad från Campus:

För mer information kontakta
IKT-pedagog/tekniker (Tjänstledig)