Praktisera i Europa: Workshop

Tisdagen den 14 mars klockan 12.00-13.00 är alla som vill veta mer om hur man hittar praktikplatser i Europa och hur man söker stipendium för praktiken genom Erasmus, välkomna till B-321, Campus Borlänge.
När?
Tisdag
12:00
13:00
till
Var?
Högskolan Dalarna, B-321
Borlänge

Vi bjuder på fika och tillsammans följer vi länkar till olika tillgängliga praktikplatser och kikar på hur det fungerar att söka stipendium för praktikperioden. Här ges du möjlighet att få hjälp och svar på dina frågor. Ta med en laptop, I-pad eller annat som du kan använda för att komma åt informationen på nätet.

På plats för att svara på frågor och ge råd är Erasmusansvarig Susanne Corrigox samt Sofi Hemgren Dougherty från Internationella Kontoret.

Anmäl er gärna i förväg till ioffice@du.se (men välkommen att dyka upp om du missat att anmäla dig – eftersom det är drop-in under passet kan du komma och gå när du vill, utifrån behov).

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till sco@du.se eller ioffice@du.se eller dyka upp på allmän drop-in för Internationella Kontoret i Borlänge.

Välkomna!