Öppen föreläsning

Annie Seel: Rallyprinsessor - finns dom?

Öppen föreläsning med Annie Seel som handlar om varumärke och paketering. Annie har tävlat i motorsport i 30 år och har även en egen marknadsföringsbyrå.
Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet.

Datum: , kl 18:00 - 19:30
Plats: Campus Falun
Lokal: Högskolan Dalarna, F106
Föreläsare: Annie Seel

Varumärke och paketering

Dala Sports Academy bjuder in till öppen föreläsning med syftet att sprida kunskap inom området idrott och hälsa.

Annie Seel gör segertecken hållandes i ett prisAnnie Seel har vunnit den kvinnliga motorcykelklassen i en av världens tuffaste tävlingar, Dakarrallyt. Fem gånger har hon kört i motorcykelklassen och två gånger i bilklassen. Hon är också den enda kvinnan i världen som på MC har kört alla de stora offroadtävlingar på världens alla kontinenter.

Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt. Man behöver inte vara bra eller bäst för att ta första steget – man blir bra under resans gång!

Annie är aktuell med boken Ingen minns en fegis där vi får följa Annie från uppväxten i höghusen i stockholmsförorten Täby, via galopphästarna till mötet med motorsporten. Framgångar, äventyr – och många motgångar.

Förutom att Annie har tävlat i motorsport i 30 år så har hon också en egen marknadsföringsbyrå. Denna föreläsning kommer att handla om varumärke och paketering. Annie kommer att dela med sig om hur hon har jobbat med uppbyggandet av sitt varumärke samt hur man kan tänka när man ska bygga upp ett varumärke.

Anmälan

Anmäl dig senast 3 november på www.dalasportsacademy.se

Föreläsningen är kostnadsfri.

Dala Sports Academy