Borlänge Företagardagar

Under tre dagar i mitten av april kan företagare ta del av inspirerande seminarier, workshops, diskussioner, mingel och musik. Temat är utveckling. Högskolan Dalarna är medarrangör.

Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av innehållet.

Datum: , kl 09:00 - , kl 22:00
Plats: Campus Borlänge

Några exempel ur programmet

Artisten, varumärket och entreprenören med Petter

Petter Askergren, artist och entreprenör. Hör honom berätta om sin artistkarriär och hur han ständigt hållit sig aktuell i bruset av mängder med andra artister.

Digitalt entreprenörskap

Dr. Annakarin Nyberg & Clara Lidström (UnderbaraClara), internetforskare, prisbelönt pedagog och författare och en av Sveriges stora digitala influencers kommer tillsammans hålla föreläsning och workshop i Digitalt entreprenörskap.

Workshop - Utveckla ditt företag med Högskolan Dalarna

Saknar du kompetens i ditt företag för att förverkliga din idé? Tar vardagen över så att ni inte har tid och fokus att utveckla företaget och blicka framåt? Är svaren ja på dessa frågor? Kom och var med på Högskolan Dalarnas workshop kring deras projekt KTP (Knowledge Transfer Partnerships). Här kan du få stöd att hitta ny kompetens för att utveckla nya eller befintliga produkter/tjänster, nya marknader eller din organisation, system och processer.

Om Borlänge företagardagar

Borlänge kommun, Företagarna Dalarna, Almi Företagspartner, Dalarna Science Park, Högskolan Dalarna, Falun-Borlänge Regionen, Speedbusiness, Dalapop och Friskis & Svettis.

Det kostar inget att delta i föreläsningar och workshops, det enda som krävs är en föranmälan på Borlänge kommuns webbsida.

Läs mer och anmäl dig!