Avslutningsceremoni juni 2020

Ceremoni för studenter som avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna under VT20
Viktig information

Med anledning av nya coronaviruset och regeringsbeslut (27 mars) gäller förbud mot allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare. Detta innebär att Högskolan Dalarnas avslutningsceremoni den 5 juni tyvärr är inställd. Vi ser över möjligheten till en alternativ lösning och återkommer om sådan är möjlig.

På Högskolan Dalarna anordnas avslutningsceremoni med syftet att avtacka de avgående studenterna. Arrangemanget är ett avslut på programstudier, det vill säga varje deltagare måste som minst vara registrerad på eller ha påbörjat sitt examensarbete.

Ceremonin varvas med utdelning av tackbrev samt tal av bland annat rektor och kårordförande. Anledningen till att det är en avslutningsceremoni och inte en examensceremoni är för att alla studenterna inte hinner få ut sin examen innan terminens slut. 

Avslutningsceremonin för studenter som avslutar sina programstudier.

Vem får delta?

Avslutningsceremonin är till för programstudenter som har avslutat eller avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna VT20. Varje student är även varmt välkommen att ta med sig maximalt fem anhöriga till både ceremonin och minglet.

Kontakt

Emma Åhl Persson
E-post: epe@du.se

Senast granskad: