Avslutningsceremoni januari 2021

Ceremoni för studenter som avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna under HT20

På grund av de nationella direktiv som finns gällande folksamlingar och corona-pandemin har vi tyvärr inte möjlighet att samlas och fira er enligt vår traditionella avslutningsceremoni. Det innebär att vi inte kan genomföra en fysisk ceremoni utan istället bjuder in in till en digital högtid för att tacka och önska dig ett stort lycka till!

Avslutningsceremonin kommer att bestå av en gemensam digital livesändning där alla deltar i samma, både studenter och programansvariga. Unik länk kommer att skickas ut till anmälda.

När?

Fredagen den 15 januari klockan 11.00. 

Vill du som anhörig ta del av ceremonin?

Ta del av vår livestream som startar 11.00.

Du kan via denna länk ta del av alla programpunkter förutom programpunkten "11.20 – Tal av programansvarig och namnuppläsning av deltagande studenter".

Programmet för ceremonin:

11.00 – Konferencier välkomnar
11.05 – Rektor håller tal
11.10 – Kårordförande & Vice ordförande håller tal
11.20 – Tal av programansvarig och namnuppläsning av deltagande studenter
11.50 – Alumn håller tal
12.00 – Avslutning - överraskning

Vem får delta?

Avslutningsceremonin är till för programstudenter som har avslutat eller avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna HT20. Anledningen till att det är en avslutningsceremoni och inte en examensceremoni är för att alla studenterna inte hinner få ut sin examen innan terminens slut. Avslutningsceremonin är för studenter som avslutar sina programstudier.

Vi vet att en del kursmoment som skulle ha ägt rum under denna termin har flyttats fram till nästa termin för många studenter, men för att alla ska få den avslutning som de förtjänar bjuds alla som är registrerade på sin sista programtermin in till denna avslutning. Detta mycket för att det är just en avslutningsceremoni och inte en examensceremoni och för att alla ska få avsluta tillsammans med sin klass bortsett från den rådande situationen och förändrade kurser. 

Anmälan är stängd

Är det någonting som du vill komplettera din anmälan med eller har du frågor vänligen kontakta nedanstående person.

Kontakt

Emma Åhl Persson
E-post: epe@du.se

Senast granskad: