Avslutningsceremoni 4 juni 2021

Ceremoni för studenter som avslutar sina programstudier vid Högskolan Dalarna under VT21

Vi bjuder in dig som avslutar dina programstuider under vårterminen till att delta vid en digital högtid där vi vill tacka dig för din studietid hos oss och önska dig ett stort lycka till in i framtiden! Vanligtvis ses vi fysiskt enligt vår traditionella avslutningsceremoni men i sommar ses vi digitalt med anledning av de fortsatta nationella direktiv som finns gällande folksamlingar.

När?

Fredagen den 4 juni via plattformen Zoom.

Det kommer att ske två avslutningsceremonier. Klockan 11.00 för dig som avslutar dina studier från ett program med undervisningsspråk svenska samt klockan 14.00 för dig som har studerat ett program med undervisningsspråk engelska. Båda ceremonierna beräknas att pågå cirka en timme vardera.

Vem får delta?

Avslutningsceremonin är till för programstudenter som har avslutat eller avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna VT21. Anledningen till att det är en avslutningsceremoni och inte en examensceremoni är för att alla studenterna inte hinner få ut sin examen innan terminens slut. Avslutningsceremonin är för studenter som avslutar sina programstudier.

Anmälan

Du måste anmäla dig för att kunna delta. Anmälan öppnar under vecka 15.

Kontakt

Emma Åhl Persson
E-post: epe@du.se

Senast granskad: