Nya funktioner i din personliga meny

När du loggar in på www.du.se så får du tillgång till en personlig meny, med information och funktioner som rör just dig. Nu släpps nya funktioner i den personliga menyn för inloggade användare; schema för studenter och länkar till program- och projektrum i Learn.

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ditt schema i personliga menyn

Från och med idag så syns schemat för de kurser och program du är registrerad på. Är din föreläsning bokad för streaming, det vill säga livesändning, så finns där också en länk till den föreläsningssalen.
Här syns bokningar från högskolans lokalbokningssystem och det kan finnas moment i din kurs som inte syns i lokalbokningsystemet, och därmed inte heller i din personliga meny. Så har för vana att även kolla i ditt kursrum i Learn.
En skärmbild som visar schemavisningen i den personliga menyn

Programrum och projektrum bland Dina rum i Learn

Sedan lanseringen av den nya webben tidigare i år så har du som inloggad användare sett länkar till dina kursrum i Learn. Från och med idag så kommer du i samma lista även se länkar till de programrum och projektrum du är med i.
En skärmbild som visar att programrum och projektrum listas i den personliga menyn

Framtiden för din personliga meny

Högskolan jobbar vidare med fler och bättre funktioner för dig som användare, med målet att kunna erbjuda mer relevant information för dig när du loggat in. Personliga menyn är navet i detta arbete och där kommer du kunna se fram emot fler och bättre funktioner framöver.
Har du förslag och synpunkter så skicka gärna dina synpunkter till support@du.se.
Senast granskad:
Senast granskad: