Ny personal på NGL-centrum

Under våren har vi fått fem nya kollegor på avdelningen.

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

  • Ann Edenhamn har uppdrag som verksamhetsutvecklare vid NGLC. Ann är docent i arbetsvetenskap och hennes uppdrag innefattar digital arbetsmiljö för Högskolans lärare samt digitalisering av lärares arbetsplats. 
  • Paul Evans jobbar som supportmedarbetare på NGLC. Paul, som ursprungligen kommer från England, har en examen i datavetenskap och har jobbat som ljudtekniker.  
  • Amanda Söderberg är supportmedarbetare på NGLC och sitter i Borlänge. Hon arbetar främst med användarstöd kopplat till högskolans digitala studieverktyg, bland annat via supportcaféerna och telefon, men också på campus vid behov.  
  • Andreas Åberg är IKT-pedagog och har sin placering i medieteamet vid NGLC. Andreas är lärare i visuell kommunikation, mediekommunikation, medieproduktion samt engelska. Andreas kommer att arbeta mot att utveckla och utforska strategier för att möjliggöra lärande i en föränderlig och digitaliserad värld.
  • Emelie Westergren är ny i rollen som pedagogisk utvecklare med inriktning mot fysisk lärmiljö. Emelie har tidigare arbetat som adjunkt i Idrotts- och hälsovetenskap vid Högskolan Dalarna och är nu tillbaka i ny roll efter några år i Falu Kommun. Emelies uppdrag innefattar utformningen av lärmiljöer och fokus ligger på A-huset i Falun och Nya campus Borlänge. 
Senast granskad:
Senast granskad: