Välkommen att ta del av våra avslutningsceremonier

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

På fredag 4 juni önskar vi 560 studenter från 43 olika program ett stort lycka till och tackar dem för sin studietid med oss. Följ livestreaming av ceremoniernas första del klockan 11.00 (svenska) och klockan 14.00 (engelska).

På fredag 4 juni önskar vi på Högskolan Dalarna 560 studenter från 43 olika program ett stort lycka till och tackar dem för sin studietid med oss.

Nytt för i år: Två avslutningsceremonier samma dag

En avslutningsceremoni på svenska klockan 11.00 för de studenter som avslutar sina studier från ett program med undervisningsspråk svenska, samt en ceremoni på engelska klockan 14.00 för de studenter som har studerat ett program med undervisningsspråk engelska.

Alla medarbetare är varmt välkomna att ta del av båda avslutningsceremoniernas första del, som är ungefär en halvtimme långa. Efter den första delen övergår programmet till att enbart äga rum i Zoom för studenter, prefekter och programansvariga.

– Det är många personer som medverkar och vi vill önska våra studenter lycka till ut i arbetslivet. Rektor, kårordförande, landshövding, våra fem prefekter och programansvariga från alla deltagande program kommer att delta och dessutom består programmet av en överraskning som ni inte vill missa, säger Emma Åhl Persson, projektledare för avslutningsceremonin.

Se ceremoniernas program samt följ livestreaming av programmets första del från Campus Falun:

Den svenska ceremoni klockan 11.00 följer du här

Take part of the English Leaving Ceremony at 14.00

Kontakt
Senast granskad:
Senast granskad: