Sommarhälsning från Fritidsföreningen

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nu är det inte långt kvar tills det blir semester – men än finns det tid för att hinna med några roliga aktiviteter!

Nu är det inte långt kvar tills det blir semester, men än finns det tid för att hinna med några roliga aktiviteter. Anmäl dig också så snart som möjligt till högskolegolfen som går av stapeln 26 augusti (se nedan).

Det blir en tur runt vissa av Faluns restauranger för de som har anmält sig till MovEatett evenemang som äger rum den 5 juni. Tyvärr är det för sent att anmäla sig till den här gången, men ha koll ifall vi erbjuder denna möjlighet en tredje gång, vilket i så fall blir nästa gång de kommer till Falun eller Borlänge.

Paddla kajak 9 juni – anmälan är fortfarande öppen. In och anmäl dig till en stund i kajak på Runn den 9 juni vid Torsångs padelcenter. Efteråt blir det fika och grillning med dina anmälda kollegor. Anmäl dig här.

Islandshästar ridning – vi funderar på att fixa en liten tur på islandshästar antingen före sommaren eller tidigt i höst. Hör med Ina Fyhr om du är intresserad av att vara med så vi vet hur stort intresset är.

Återkommande aktiviteter

Fys med Lena fortsätter: ta direkt kontakt med henne om vill ha mer information.

Badminton i Falun – nu är det uppehåll tills efter sommaren, men hör med Mandy Bengts redan nu om du vill vara med i höst.

Aktiviteter i höst

Anmäl dig till högskolegolfen 26 augusti. Varje år arrangerar Fritidsföreningen den mest prestigefyllda golftävlingen i kalendern, högskolegolfen. Den åtråvärda pokalen tilldelas vinnaren enligt klassisk poängbogey och i år återvänder vi till Gagnefs GK där tävlingen går av stapeln 26 augusti. Anmäl dig härHar du frågor om högskolegolfen kan du kontakta Joacim Svensson.   

Vi har några idéer inför höstterminen så ha gärna koll på vår hemsida och på Teams där vi har ett Team för Fritidsföreningens medlemmar. 

Till dess, ha en fantastisk och, hoppas vi, mycket solig sommar!

Skicka gärna dina idéer på aktiviteter till fritid@du.se.

Senast granskad:
Senast granskad: