Idag har vi firat hundratals studenter för sina avslutade studier

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Det var fantastisk stämning när vi idag önskade 565 studenter från 43 olika program ett stort lycka till i framtiden under två avslutningsceremonier.
Bord med blommor och dalahäst

Idag önskade vi 565 studenter från 43 olika program ett stort lycka till i framtiden under två avslutningsceremonier. Störst grattis till våra studenter men även ett stort grattis till samhället som nu blir berikat med ännu mer kunskap som gör skillnad.

Nytt för i år var att vi genomförde vi två avslutningsceremonier till skillnad från tidigare då vi bara haft en. Klockan 11 genomfördes den första på svenska och leddes av Göran Móren och den andra genomfördes klockan 14.00, då ledd av Albina Pashkevich.

Programmet som både studenter och dess anhöriga kunde ta del av bestod av tal från rektor, tal från kårordförande Anton Petersson, alumntal, tal av Landshövding Ylva Thörn samt musikinslag av Stiko-Per Larsson.

Efter den gemensamma delen övergick ceremonierna till en mer personlig avtackning för programmen i olika uppdelningar i plattformen Zoom och dessa leddes av högskolans prefekter.

Flera datorer med bilder på personer från Zoom-möten

Senast granskad:
Senast granskad: