Fritidsföreningen laddar inför 2022

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Tack till er alla som visade intresse för våra aktiviteter under höstterminen 2021. Varje gång vi genomför en aktivitet har vi möjligheten att lära känna nya kollegor som jobbar inom olika områden på högskolan och vi har alltid trevligt tillsammans.

Under hösten har vi haft kurser i Vedic Art, kransbindning och brödbakning. Vi har haft quizkvällar och skrämmande upplevelse på Mono Locos klättringsväggar!!  Vi har ridit islandshästar genom Dalarnas härliga höstliga natur. Vi har kunnat bowla och njuta av en god middag. Och vi har kunnat gå på konsert för halva priset, bara det.

Nu siktar vi framåt på 2022!

Idéer har redan kommit in, och vi försöker hantera dem i mån av den tid som finns. Något som vi verkligen vill lyfta är innebandy. Finns det ett intresse? Om du är intresserad, skicka ett mejl omgående till fritid@du.se. Om vi får ett positivt gensvar från minst 10 personer, så kör vi! Tänk vad roligt det skulle vara att få spela innebandy igen!

Vi vill passa på att tacka för oss och önska er alla en riktigt god jul. Vi hoppas att fler vill bli medlemmar nästa år och att vi kan ses även utanför mötesrummet, dvs. Zoom.

God Jul och gott nytt år från oss i fritidsföreningen!
Christer Sundin, Lena Frölander, Ina Fyhr, Mandy Bengts, Michael Oppenheimer

Pssttt… vi vill gärna att fler är med i styrelsen! Hör av dig om du är intresserad: fritid@du.se

 

Senast granskad:
Senast granskad: