Då lanseras högskolans nya intranät – ditt stöd i vardagen

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Högskolans intranät ska vara ett stöd i vardagen för dig som medarbetare. Detta har varit utgångspunkten i arbetet med medarbetarwebben som det nya intranätet benämns. Lansering sker sista dagarna i januari, förhoppningsvis 27 januari.

Medarbetarwebben kommer att ersätta dagens intranät du&ja. Sedan juni 2021 har en betaversion funnits tillgänglig av det nya intranätet och just nu pågår intensivt arbete att färdigställa ytterligare delar av intranätet inför lanseringen som sker 27 januari.   
– Ett intranät är, och behöver vara, en levande kanal – ett intranät blir aldrig klart. Medarbetarwebben ska vara en tillförlitlig informationskälla som är ett stöd i det dagliga arbetet, säger Martin Ström, huvudredaktör, avdelningen för kommunikation.   

Det nya intranätet kommer vara publikt och merparten av innehållet går att nå utan att vara inloggad. Som inloggad medarbetare kan dock du ta del av all information samt få tillgång till extra funktionalitet. Detta är en av de största förändringarna liksom att medarbetarwebben är responsiv och fungerar lika bra i mobilen som på datorn.  Du med en du-pc möts på fredag av en ny startsida, medarbetarwebben, när du startar din webbläsare.

Senast granskad:
Senast granskad: