Nätverksträff

AIMday – Hållbar framtid

AIMday är ett unikt tillfälle för forskare och representanter från näringsliv och samhälle att mötas och utbyta kunskap och erfarenhet inom olika områden. Registrering för forskare öppnar 4 september 2023.

Datum:
Plats: Campus Falun
Sista anmälningsdag:

Hållbar framtid – vägen till nya lösningar

AIMday är ett unikt tillfälle för forskare och representanter från näringsliv och samhälle att mötas och utbyta kunskap och erfarenhet inom olika områden.

  • Möt innovativa företag och organisationer och få insikt i deras frågeställningar
  • Delta i workshops där företag och organisationer söker ny kunskap och partnerskap
  • Delta i tvärvetenskapliga diskussioner, där din unika expertis och erfarenhet kan skapa nya samverkansmöjligheter.

AIMday är en chans att förstå hur dagens frågeställningar relaterar till din forskning. Det är även ett utmärkt tillfälle att inspireras, få ny kunskap och skapa nya kontakter som gynnar dig som forskare och lärare. Att delta i en AIMday handlar om att vara öppen för ny kunskap, nya perspektiv och idéer.

Som akademiker väljer du själv de frågor du är intresserad av att vara med och diskutera, och får även rangordna dem om du har flera workshops du skulle vilja vara med på (vi kan inte garantera att du får delta i alla). AIMday ger dig möjlighet att dela med dig av din expertis till allmänheten men även till kollegor och akademiker från andra lärosäten.

Tanken är att tillföra flera olika perspektiv till varje fråga. Då diskussionerna är tvärvetenskapliga och syftar till att utforska möjliga lösningar behöver du inte veta allt om frågan som ska diskuteras, du förväntas inte heller komma med en färdig lösning.

Registrering 

Registrering för forskare öppnar 4 september 2023

Senaste dag för anmälan är 29 september 2023

Årets tema

AIMday fokuserar på Dalarnas fem smarta specialiseringsområden. 

Mer information

AIMday Hållbar Framtid Dalarna 2023 (extern sida)

 

AIMday är ett registrerat varumärke som ägs av Uppsala universitet. 

AIMday-logo-red-rgb.png

För mer information kontakta
Senast granskad: