Golfkurs på Samuelsdals golfbana

Fritidsföreningen har ordnat fyra tisdagar där vi får möjlighet att damma av golfklubborna och vässa formen inför säsongen 2022.
Datum: , kl 16:00 - , kl 16:00
Plats: Samuelsdals golfklubb
Sista anmälningsdag:

Nu är snart våren här igen och golfbanorna åter öppna. Fritidsföreningen har ordnat fyra tisdagar där vi får möjlighet att damma av golfklubborna och vässa formen inför säsongen 2022. Den här kursen fungerar även för er som vill prova på golf (leder ej till Grönt Kort) Har man inga egna golfklubbor får man försöka låna av bekanta eller höra med klubben om man kan få hyra.

Tisdag 24/5, 31/5, 7/6 och 14/6 start med träning kl 16.00. Vi kommer köra ca 45 min teknikövningar och tips tillsammans med Samuelsdals golfpro Jonas Osterman. Efter träningen går de som vill ut på banan tillsammans och spelar någon trevlig spelform.

Kostnad: 450 kr för kurs och spel på banan. Är man medlem i Samuelsdals golfklubb betalar man 250 kr för kursen. Minst fem personer för att kursen ska bli av.

Betalning sker via swish 1230879981, skriv Golf i meddelandet. Anmälan och betalning sker senast 2 maj. Har ni några frågor är det bara att höra av sig till Ina Fyhr via chatten i teams alt mail till fritid@du.se.

Kom ihåg att du behöver vara medlem i fritidsföreningen. Medlem blir du genom att swisha 100 kr till ovanstående nummer, skriv att det gäller medlemskap.

Senast granskad: