Ännu finns möjlighet att söka utbildning.

Sök snarast till hösten 2020!

Första steget på en ny väg i ditt liv

Studier kan förändra din framtid. Oavsett din bakgrund och var du befinner dig i livet har du möjligheten att hitta en ny väg i ditt liv. Valmöjligheterna är många och du har många olika studiealternativ.

Håll utkik efter de gröna punkterna i listningen av våra utbildningar här nedan. Det är nämligen de som fortfarande är möjliga att söka.


#kunskapgörskillnad


Röster från Högskolan Dalarna

Tack vare utbildningen har jag kommit närmare min dröm. Personligen känner jag att jag har växt. Lite töntigt kanske, men jag har verkligen gjort det.
Jag tror att det kan leda till saker som jag vill framöver. Att få det jobb jag vill ha och att få göra något man brinner för.

Tre spännande historier

Du kan studera vid Högskolan Dalarna på flera olika sätt. Och av många olika skäl. Läs om tre människor som på olika sätt valt att förändra sina liv.

Utbildningar som ger dig möjlighet till bra jobb!

Våra utbildningar är skapade för att möta framtidens utmaningar. Här möts forskning, utbildning och samverkan med näringslivet och andra organisationer på ett sätt som ökar chanserna för våra studenter att hitta sitt drömjobb efter utbildningen.

Film- och TV
Starka nätverk i mediebranschen, forskning som kommer studenterna till nytta och utrustning i världsklass. Här berättar engagerade lärare och motiverade studenter om hur det är att studera film och TV på Högskolan Dalarna.
Byggteknik
Nära samverkan med byggföretag, spännande forskningsprojekt där studenterna deltar och stöttande lärare. Här får du veta mer om hur det är att studera till högskoleingenjör på Högskolan Dalarna.
Personal- och arbetsliv
En utbildning med närhet till forskning och med många praktiska moment som utförs i samverkan med verksamheter utanför högskolan. Programmet förbereder studenterna för arbeten inom till exempel HR och personalområdet. I filmen berättar nuvarande och tidigare studenter mer.