Dags att söka till högskolan för att börja studera i höst

Sök senast 15 april

Kunskap för hela livet, för hela världen

Högskolan Dalarna ger dig möjlighet att studera var du än är i livet och var i världen du än befinner dig.

#kunskapgörskillnad


Tre spännande historier

Du kan studera vid Högskolan Dalarna på flera olika sätt. Och av många olika skäl. Läs om tre människor som på olika sätt valt att förändra sina liv.

Utbildningar som ger dig möjlighet till bra jobb!

Våra utbildningar är skapade för att möta framtidens utmaningar. Här möts forskning, utbildning och samverkan med näringslivet och andra organisationer på ett sätt som ökar chanserna för våra studenter att hitta sitt drömjobb efter utbildningen.

Film- och TV
Starka nätverk i mediebranschen, forskning som kommer studenterna till nytta och utrustning i världsklass. Här berättar engagerade lärare och motiverade studenter om hur det är att studera film och TV på Högskolan Dalarna.
Byggteknik
Nära samverkan med byggföretag, spännande forskningsprojekt där studenterna deltar och stöttande lärare. Här får du veta mer om hur det är att studera till högskoleingenjör på Högskolan Dalarna.
Personal- och arbetsliv
En utbildning med närhet till forskning och med många praktiska moment som utförs i samverkan med verksamheter utanför högskolan. Programmet förbereder studenterna för arbeten inom till exempel HR och personalområdet. I filmen berättar nuvarande och tidigare studenter mer.

Fler röster från Högskolan Dalarna

Tack vare utbildningen har jag kommit närmare min dröm. Personligen känner jag att jag har växt. Lite töntigt kanske, men jag har verkligen gjort det.
Jag tror att det kan leda till saker som jag vill framöver. Att få det jobb jag vill ha och att få göra något man brinner för.