Din möjlighet att förändra världen!

Kunskap är det första steget mot en bättre värld, oavsett om det är i det lilla eller i det stora perspektivet. Vi vill ge dig möjligheten att förändra världen på ditt sätt.

Sök din utbildning senast den 15 april.

Första steget på en ny väg i ditt liv

Studier kan förändra din framtid. Oavsett din bakgrund och var du befinner dig i livet har du möjligheten att hitta en ny väg i ditt liv. Valmöjligheterna är många och du har många olika studiealternativ.

#kunskapgörskillnad


Hösten 2021 startar vi ett nytt kandidatprogram i Upplevelseproduktion – Friluftsliv, idrott och hälsa som ger dig möjlighet att utveckla och utforma upplevelser inom besöks- och turismnäringen.

Röster från Högskolan Dalarna

Elins högskolestudier gav mersmak. Hon vidareutbildade sig och nu forskar och undervisar hon vid Högskolan Dalarna. Studierna förändrade hennes liv på fler sätt än ett!
Se syntolkad version av filmen
Anders fick både sitt drömjobb inom Employer branding och hittade kärleken genom att utbilda sig vid Högskolan Dalarna. Studierna förändrade hans liv!
Se syntolkad version av filmen
Närheten mellan forskning och utbildning gör din utbildning ännu bättre. Det ökar dina chanser att hitta drömjobbet efter studierna.