Videochat

Med vår videochat kan du följa direktsända föreläsningar via nätet.

Om en föreläsning sänds via nätet kan du till exempel sitta hemma och följa den. Samtidigt kan du diskutera föreläsningen via en chatt (om du har loggat in) med dina kurskamrater som också är inloggade. Det finns även möjlighet att skriva frågor direkt till föreläsaren i föreläsningssalen.

Ta bort cookies vid fel 232012

Får du felet "This video file cannot be played. (Error Code: 232012)" så är det sannolikt cookies/kakor som behöver tas bort.

Instruktioner för Google Chrome.

Det kan också vara problem med en brandvägg. Klicka nedan för instruktion om vilka portar som då behöver öppnas.