Mina sidor tar hand om allt runt dina studier. Det är nätbaserade tjänster som är personligt anpassade för dig som loggat in. Via Mina sidor finns en mängd olika tjänster som underlättar livet som student. För att komma åt tjänsterna behöver du vara inloggad.

Mina studier

Under ingången Mina studier finns det ett antal studieadministrativa funktioner.

Mina forskarstudier

Här kan du som är forskarstuderande administrera dina studier. Först ut är möjligheten att ansöka om examensbevis för licentiat- eller doktorsexamen, se resultat på läskurser och skriva ut studieintyg.

Ansök om examensbevis - licentiat/doktor
Antagningsbar och studieresultat
Verifierbart studieintyg

Mina kontaktuppgifter

Under fliken "Mina kontaktuppgifter" samlas din personliga information. Här kan du ändra din tillfälliga adress och ditt telefonnummer, samt få information om ändring av namn och folkbokföringsadress.

Ändra adress och telefonuppgifter

Mitt användarkonto

Under "Mitt användarkonto" kan du bland annat se hur mycket diskutrymme du har kvar, registrera ditt passerkort för utskrifter, se saldo på ditt utskriftskonto samt ändra ditt lösenord.

Extern e-post och vidarebefordran
Diskutnyttjande & Quota
Utskriftskonto
Spamfiltrering
Ändra lösenord

Kontakt