Aktivera Flash - Safari

Här hittar du information hur du kan aktivera Flash i webbläsaren Safari.

Följ instruktionerna för att tillåta att Adobe Flash Player används i Safari.

1. Klicka på länken Safari högst uppe i vänstra hörnet. I menyn väljer du sedan Inställningar.Safari

2. Klicka på ikonen Webbplatser.
    Safari

3. I vänsterkolumnen hittar du Adobe Flash Player, bocka i rutan för att aktivera Flash.Safari

4. När Adobe Flash Player är ibockat kan du gå tillbaka till sidan med spelarfönstret.Safari