Aktivera Flash - Mozilla Firefox

Här hittar du information hur du kan aktivera Flash i webbläsaren Mozilla Firefox.

Följ instruktionerna för att tillåta att Adobe Flash Player används i Firefox.

1. Klicka på menyn högst uppe i högra hörnet.Mozilla Firefox

2. Välj alternativet Add-ons/Tillägg.
    Mozilla Firefox

3. Öppna menyn Plugins/Insticksmoduler i vänsterkolumnen. Kontrollera att du har Shockwave Flash i listan. Ändra inställningen till Always Activate/Aktivera alltid.Mozilla Firefox

4. Om du inte har Shockwave Flash i listan så måste du installera programmet Adobe Flash Player. Det gör du via denna länk: https://get.adobe.com/se/flashplayer/