Aktivera Flash - Internet Explorer

Här hittar du information hur du kan aktivera Flash i webbläsaren Internet Explorer.

Följ instruktionerna för att tillåta att Adobe Flash Player används i Internet Explorer

1. Klicka på Kugghjulet högst uppe i högra hörnet.Internet Explorer

2. Välj alternativet Manage Add-ons.
    Internet Explorer

3. Leta upp Shockwave Flash Object i listan, klicka på raden så att den blir markerad, klicka sedan på knappen Enable nere till höger. Kontrollera så att statusen ändras från Disabled till Enabled. Stäng med knappen Close.
    Internet Explorer

4. Gå tillbaka till Spelarsidan och ladda om sidan med ikonen Refresh, eller använd F5-tangenten.
  5. Om du inte har Shockwave Flash i listan så måste du installera programmet Adobe Flash Player. Det gör du via denna länk: https://get.adobe.com/se/flashplayer/