Aktivera Flash - Google Chrome

Här hittar du information hur du kan aktivera Flash i webbläsaren Google Chrome.

Följ instruktionerna för att tillåta att Adobe Flash Player används i Google Chrome.

1. Klicka på länken med ett hänglås och Högskolan Dalarna framför URL-adressen.Google Chrome

2. Klicka på länken Site settings / Platsinställningar.
    Google Chrome

3. Gå ner till Flash i listan, välj Allow /Tillåt ute till höger.Google Chrome

4. Gå tillbaka till fliken med felmeddelandet, klicka på den blå knappen Reload/Hämta igen.