Student

Praktisk information till dig som studerar på Högskolan Dalarna.

Högskolan Dalarna erbjuder inte bara en bra utbildning, utan också en oförglömlig studietid. Här hittar du information som vi tror att du kan ha nytta av under din tid som student på Högskolan Dalarna.

Efter senaste versionsuppdateringen av Learn så går det tyvärr inte längre att logga in via webbläsaren Internet Explorer.

De webbläsare vi kan rekommendera är Chrome, Firefox, Edge eller Safari.

Vi beklagar detta och att vi inte kunnat meddela detta tidigare och vi hoppas att det inte ställer till allt för mycket besvär för er.

Du kan prenumerera på ditt TimeEdit schema och få det i din kalender.
Så här gör du.

Nyheter
Marie Elf och Anna Anåker blev i slutet av november utsedda till årets Astrid Janzon-talare. De uppmärksammades för sin forskning om hållbarhet inom omvårdnad.
Publicerad
Nyhet
Nu finns en ny möjlighet för studenter att göra praktik på Central Swedens representationskontor i Bryssel. Praktikperioden sträcker sig från januari till juni och börjar efter årsskiftet.
Publicerad
Nyhet
Dalarna hamnar på delad fjärde plats i landet när det gäller antal ungdomar som väljer att studera på högskola direkt efter gymnasiet. Det här visar en ny jämförelse från Universitetskanslersämbetet.
Publicerad
Nyhet
Teknikdalen, Borlänges dynamiska nav för näringsliv och innovation, ligger bara ett stenkast från Campus Borlänge. Hit är alla studenter välkomna, en ypperlig möjlighet att både plugga och interagera med övriga verksamheter. Dessutom helt utan kostnad.
Publicerad
Nyhet
Senast granskad: