Välkomstceremoni

Höstterminen startar måndagen den 31 augusti 2020 med en nätbaserad välkomstceremoni för alla nya studenter på Högskolan Dalarna klockan 8:30-9:00.

Nätbaserad ceremoni

Till höstterminen 2020 kommer vi att hålla ceremonin nätbaserad. Det i form av en i förväg inspelad film vilken publiceras på denna sida. Du kommer även hitta dit via startsidan på du.se. Publicering sker klockan 8.30 måndagen den 31 augusti, vi hoppas att vi blir många som samlas nätbaserat för att tillsammans starta studierna. Välkomstceremonin pågår en halvtimme. 

Välkomstceremonin utgör ett startskott för dina studier vid Högskolan Dalarna. Här hälsas du välkommen av nyckelpersoner som rektor och kårordförande. Du får även möjlighet att höra studenter berätta om sina studier och sin studiestart. Målet är att ceremonin ska utgöra både en högtidlig gemensam start för alla nya studenter på Högskolan Dalarna samtidigt som den bidrar med inspiration till den nya resa ni påbörjar med era studier.

Varmt välkommen till din studietid och Högskolan Dalarna!

Information om min programstart

Många program och kurser har någon form av kursstart/programstart, antingen direkt på plats eller via nätet. För att ta reda på vad som gäller för just din utbildning logga in på vår lärplattform Learn

Hur du skapar dig en inloggning och annan viktig information finner du på vår välkomstsida.

Introduktionsaktiviteter

Under de två första veckorna arrangerar Dalarnas studentkår en introduktion med en massa olika evenemang. Ta chansen att vara med och skapa härliga minnen tillsammans med dina nya studiekamrater! 

Har du en fundering kring ceremonin?

Kontakta support@du.se

Senast granskad: