Lunchmöjligheter

Lunchmöjligheter finns i direkt anknytning till de båda högskolebyggnaderna. Lunchtiden för restaurangerna nedan är i vanliga fall mellan 11.00 och 13.00.

Borlänge

Café DuettCafé Duett logo

Kafé och mötesplats på Högskolan i Borlänge.

Vi erbjuder: luncher, tex pajer, sallader, soppor m.m. Smörgåsar, både varma och kalla, mumsigt fikabröd, gott kaffe och många olika tesorter.
Kaffekort 10st 100:- (ord pris 15:-/st)
Läsk och juice, godis och frukt.

Möte? Då ordnar vi det ni vill ha. Levererat till önskad sal eller rum.

Beställ via mail eller telefon, cafeduett@hotmail.se eller 070-459 82 60

Falun

Vildgåsen

Vildgåsen har nu öppnat i ny regi. Thomas Bergkvist hälsar välkommen till en restaurang som satsar på att allt ska vara hemlagat med bra och näringsrika råvaror.
Öppettider: kl 08-16 vardagar
Lunchbuffé med stort salladsbord: kl 11-14
Veckans meny finns på www.cateringcompaniet.se

  • Kaffe- och Juicemaskiner med många sorter
  • Frukostmenyer
  • Cafémenyer

Bokning av konferensrummet Gässlingen och förtäring till möten, beställning av lunch m m: vildgasen@cateringcompaniet.se eller 023-77 83 95/070-512 31 37.

Café Meli

I det nya biblioteket på Campus Falun finns café Meli. Där serveras dagligen ett stort utud av smörgåsar och nybakat kaffebröd, pajer m.m. Där finner du även ett antal goda kaffesorter. Mer info finner du på www.cateringcompaniet.se där du även inom kort kommer att finna ett underlag för beställning av konferensfika.

När ni önskar beställa kaffe/the, smörgåsar och fikavagnar m.m så görs det från Kafè Meli på tel: 023-778384 eller på mail vildgasen@faluevent.se

Öppettider: 08.00-16.00

Studenternas hus Kåre

I Studenternas hus Kåre i Falu centrum möjlighet att värma sin medhavda mat och vid vissa tillfällen köpa olika former av lättare lunch.

För mer information se studentkårens hemsida: www.dalastudent.se

Lionheart CaféLionheart Café (+ catering)

På Dalregementet finns Lionheart Café där du hittar färsk och prisvärd mat, nybryggt kaffe, fin choklad och även ett brett sortiment av ekologiska produkter. Vi kan även anordna mat/fika till föreläsningar och möten.
Tel: 076-220 25 37