Välkommen till vår nya webbplats!
Välkommen!
Om webbplatsen

Skapa och hantera användarkonto

Skapa ditt användarkonto på activate.du.se

Där kan du även

• skapa nytt lösenord om du förlorat det
  • se ditt användarnamn
  • aktivera Office365

Ditt användarnamn består av 8 tecken, alla bokstäver är gemener (små bokstäver). Till exempel "h17abcde" (h eller v för höst- eller vårtermin [h], årtalet du börjar [17] och sedan följer 5 bokstäver som bygger på ditt namn [abcde]).

Det lösenord som skapas består av 8 tecken.

Byta lösenord

Om du vill byta till eget lösenord görs detta på Mina sidor.

Du har kvar ditt användarkonto så länge du är registrerad på någon kurs vid Högskolan Dalarna.

• Läser du de sista kurserna på höstterminen avslutas kontot den 1 mars.
  • Läser du de sista kurserna på vårterminen avslutas kontot den 30 september

Personuppgifter

Information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig som student och hur vi hanterar dem.