Språk

Språk

Att behärska olika språk öppnar många dörrar. De flesta arbetsplatser idag har internationella kontakter, så goda språkkunskaper är guld värda när du söker jobb. Likaså underlättar språkkunskaper studier i andra ämnen. Men kanske största vinsten med att läsa ett främmande språk är att du får inblick i andra kulturer.

På Högskolan Dalarna kan du utbilda dig i en rad olika språk, både via nätet och på campus. Vi erbjuder allt från nybörjarkurser till magisternivå.

E-xcellence Associates in Quality

E-xcellence in Learning loggaSex språk (engelska, franska, japanska, kinesiska, spanska och tyska) vid Högskolan Dalarna har erhållit kvalitetsmärkningen E-xcellence Associates in Quality vilket innebär att vi uppmärksammats för vårt systematiska arbete med kvalitet och utveckling av nätbaserat lärande. Med hjälp av instrumentet E-xcellence har en långvarig process startat, som i en första etapp resulterat i denna kvalitetsmärkning. Utmärkelsen utdelas av European Association of Distance Teaching Universities (EADTU) som är Europas ledande organisation för livslångt, öppet och flexibelt lärande.

Lärarlyftet

Är du lärare i språk men saknar lärarexamen? På Högskolan Dalarna kan du komplettera din utbildning genom att gå våra online kurser i språk inom ramen för Lärarlyftet.

Program

Avancerad nivå 

Kurser

Arabiska 

Engelska 

Franska 

Italienska 

Japanska 

Kinesiska 

Portugisiska 

Ryska 

Spanska 

Svenska som andraspråk 

Svenska språket 

Tyska