Efter studierna - alumni

Håll kontakt via alumninätverket

Högskolans alumninätverk ger dig som tidigare student – alumn – möjlighet att hålla kontakt med dina klasskamrater och andra alumner från samma utbildning. Som alumn är du även en viktig del i Högskolan Dalarnas samverkansarbete.

Via nätverket väljer du själv vilken information du vill få. Det kan t.ex. vara jobbtips om arbetsgivare som söker personal, vad som händer på Högskolan i stort, om det planeras en återträff m.m. Här finns också vår alumnitidning i digitalt format och information om möjligheter till kompetensutveckling, fortbildning och uppdragsutbildning.

Bli medlem

För att bli medlem i alumninätverket klickar du på alumni.du.se i rutan uppe till höger. Registrera en användare och leta reda på dina gamla klasskamrater. Nätverket är även öppet för personal som arbetar eller har arbetat på Högskolan Dalarna.

Alumni och samverkan

Som alumn är du även en viktig del i vårt samverkansarbete. Du finns ute i arbetslivet med viktiga åsikter som kan förbättra utbildningen. Du kan dessutom inspirera våra nuvarande studenter genom mentorskap, gästföreläsningar, projektarbeten m.m. Läs mer på vår sida för samverkan.

Årets alumn

Med utmärkelsen Årets alumn vill Högskolan Dalarna uppmärksamma före detta studenter lite extra. 2013 utsågs Årets alumn för första gången.

Läs mer om vem som blev Årets alumn 2013.

Logga in

Redan medlem:
Logga in i alumninätverket

För att bli medlem logga in på:
alumni.du.se

Du som ska ansöka om examen eller kursbevis, kontakta examensavdelningen på e-post examen@du.se

Du som glömt dina inloggningsuppgifter till ”Mina sidor”, kontakta support på e-post support@du.se

 

Alumnporträttet

Högskolealumnerna som är Vasaloppets mediebossar

 

 

EU:s logotyp utvecklingsfonden


Region Dalarnas logotyp